Krop i Balance 2018

Søndag d 15. april kl. 10-15 kan du i Kulturhuset Islands Brygge opleve behandlere, terapeuter, helsekost m.m. når vi inviterer til messen Krop I Balance.

– GRATIS entré –

kropibalance2018_WEBKom og få en snak om sundhed og livsstil, lyt til et spændende foredrag, shop lækker kropspleje og prøv en behandling på en af de mange brikse. Der vil være rig mulighed for gode tilbud hele dagen.

Nogle af de behandlingsformer du kan møde er:

Akupunktur, Hypnose, Yoga, Familieopstilling, Meditation, Coaching, Meditationsretreats, Fertilitetsfremmende behandling, Fysioterapi, Massage, Japansk lifting, Nervereflexologi, Psykomotisk terapi, Rytmik, Helsekost, Kropsterapi, Zoneterapi, Ammetøj, Vikler og bæreseler, Kost, Sexologi og Parterapi, Energi, Bevægelse for børn, Rosenmetoden, Reikihealing, Release terapi

Foruden vejledning om helsekost, slynger og mulighed for køb af produkter.

Men du kan også prøve intro til yoga, og spændende foredrag er på programmet.

Find din vej til at få DIN “Krop I Balance” søndag d. 15. april kl. 10-15 i KIB. Gratis entré.