Bryggens fødselsdag 2013

Pressemeddelelse fra Islands Brygges Handelsstandsforening, Lokaludvalg, Lokalhistorisk forening og K-I-B.
Bryggens fødselsdag lørdag den 7. – 8. september 2013. 
Gadefest i Gunløgsgade, Islands Brygge. Alle er velkomne.
Så er det ved at være tid. Bryggen fylder år, 108 år. Der skal holdes en fantastisk byfest lørdag den 7. september, hvor alle er velkomne. Bag initiativet står Islands Brygges (IB) Handelsstandsforening, IB Lokalråd, Kulturhuset og IB  lokalhistorisk forening.
Fødselsdagsfesten finder sted på Gunløgsgade, som i den anledning er lukket af for trafik og gjort festklar med masser af boder. Både forretninger, foreninger, klubber og kulturhuset vil deltage og bidrage med gode tilbud, lækker mad og drikke, aktiviteter, underholdning og ikke mindst festlig udsmykning og stemning. Alle sanser skal pirres med smag, lyd og nye indtryk!
Initiativtagerne har et fælles ønske om at gøre Bryggen til et endnu mere levende og spændende sted at være og har i år derfor lagt ekstra mange kræfter i at arrangere fødselsdagsfesten. Allerede i starten af 2013 begyndte planlægningen, og der er søgt penge og midler til afholdensen. Bl.a. har AVLU, K-I-B, Genbryggen, HK og IB Handelsstand forening doneret penge til afholdelsen.
Programmet byder bl.a. på:
Stader/boder med alt fra tøj, kunst, og smukke sager til spiselige lækkerier, wellness og behandlinger. Hestevognskørsel, “Hemmelig Guidetur”, Forestilling v/ Cirkus Panik, Zumba, Spartacus koncept træning, Pilates, Foredrag om fertilitet og fødsel, Musik v/ Los Cubraz – musik fra Cuba og Brasilien, musik v/ Thats me Quartet, fodboldtunering arrangeret af Hekla, Børne Loppemarked, Spejderlejr, Snobrødsbagning på Legepladsen arrangeret sammen med Brødrene Sørensen Bageri osv. osv. alle flytter ud på gaden og sørger for fest.
Søndag vil der være kæmpe loppemarked, underholdning v. brandvæsnet og lokalhistorisk byder på dejlig sejltur med by og havn.
Foreløbig deltagerliste:
Kbhff Islands Brygge, Thorolf Spejderne, Hekla fodbold, SagaG fejrer Bryggen, Bryggens Ølbar, Toft vin, Cafe Alma, Tobis, Frugtkælderen, Min Islands Brygge, Ô Interieur, Vedi Optik, Njals foto, dinBabuska, Purløg & Persille, Funk Jogging, Galleri 16, Atelier Helle Louise, Brodøsen, Fitness World, Havnestadens Fysioterapi, Slowmotion, Bryggens Fodterapi, Eminentia, Amoxa, Sanselig.dk zoneterapi, Rosenmetoden, BodyWupti, Vinterbaderne Islands Brygge, Islands Brygge Lokaludvalg, Lokalhistorisk forening/ amager lokaludvalg.
Hold øje med http://www.islandsbrygge.net, K-I-B.dk, hvor det endelige program med eksakte tider vil kunne findes  i ugen op til fødselsdagsfesten.
For mere information om Fødselsdagsfesten lørdag den 7. – 8. september kontakt Lise og Løkke på mail@islandsbrygge.net