Jul på Bryggen 2013

jul2013Jul På Bryggen er blevet en kærkommen og tilbagevendende tradition på Islands Brygge. Lørdag d. 30. november og søndag d. 1. december skyder bydelens mange forretningsdrivende julen igang. Butikker, cafeer, klinikker, atelierer m.fl. fyldes med tilbud, julebag, gløgg og Søren Banjomus, så ingen vil være i tvivl om, at Bryggen ER det bedste sted at købe sine julegaver!

Udover smagsprøver, vinsmagning og konkurrencer i mange af Bryggens forretninger, vil weekenden byde på underholdning i gaderne for både store og små. Bl.a. vil det lørdag være muligt at høre koret “Sweet Dames” synge Christmas Carols. De starter foran biblioteket kl. 10, og bevæger sig herfra igennem gaderne. Der må gerne synges med. Biblioteket holder juleklip hele weekenden (også i den ubemandede åbningstid, husk at få din kode i åbningstiden).

Også søndag vil der være rig mulighed for at opleve på Bryggen. Bl.a. gennem butikkernes skattejagt, hvor der serveres lækkerier og gode tilbud undervejs. Der er flotte præmier på højkant fra alle deltagende forretninger. For de friske byder vinterbaderne på “det årlige juledyp” mellem kl. 13-16. Juletræsfest i Kulturhuset kl. 12-14. Og for de eventyrlystne en guidet tur ved Lokalhistorisk forening kl. 14 (kr. 25,- for ikke medlemmer). Desuden disker Spejderne op med lune lækkerier og juledeko-workshop ved kulturhuset.

I Isafjordsgade sælges der begge dage juletræer, ler og gran så stemningen kan føres med hjem.

Dit skattekort finder du i BryggeBladet, eller kan hentes i en af de deltagende butikker.

Program:

Lørdag Søndag
 

kl. 10: Forretningerne åbner fyldt med julestemning

kl. 10: Koret “Sweet Dames” synger Christmas Carols foran biblioteket

kl. 11: “Sweet Dames” ved Toft Vin/ Il Pane Di Mauro

Kl. 11: Juleoplæsning for børn på Biblioteket

kl. 14: “Sweet Dames” ved Den bemandede legeplads

 

 

 

kl. 10.00: Forretningerne åbner fyldt med julestemning

kl. 11-17: Spejderhygge ved kulturhuset! Bryggespejderne er klar med hjemmelavede gammeldags æbleskiver med æblestykker i, varm saft i bålgryden, ristede kastanier og juledekorationsværksted

Kl. 12-14: Juletræsfest i Kulturhuset

Kl. 11-17: Udendørsmarked ved Kulturhuset

kl. 13-16.00: “Juledyp” med vinterbaderne

Kl. 14: Guidet tur om Islands Brygge ved Lokalhistorisk forening. Omvisningen starter foran kulturhuset. Turen koster 25 kr. for alle ikke-medlemmer af Kulturhistorisk Forening. Guide: Verner

 

 

 

Begge dage: Vil der i butikkerne være gode tilbud, smagsprøver, delikatesser, sundhed, julepynt, konkurrencer og meget mere. Gå på Skattejagt og vind præmier fra de deltagenede butikker.

Juleklip på biblioteket (husk din kode skal hentes i åbningstiden), juletræssalg ved Frugtkælderen. Den bemandede legeplads er åben 10- 16, og desuden er spejderne på gaden med salg af julekalendere. Præmier er bl.a doneret af Islands Brygges Handelsstands forening.

Fakta:
Jul På Bryggen finder sted lørdag den 30. november og søndag den 1. december kl. 10-16 begge dage.

Jul På Bryggen er arrangeret af Islands Brygges Handelsstandsforening, over 40 lokale forretningsdrivende vil deltage i arrangementet.

AVLU (Vestamagers lokaludvalg) støtter Jul På Bryggen økonomisk. Tak for det 🙂

Er du forretningsdrivende på Bryggen, og vil du også gerne være med? Så skynd dig at skrive en mail til mail@islandsbrygge.net, og vi vil sende dig mere information!

Information til Bryggens forretningsdrivende

I Handelsstandsforeningen er vi stolte af endnu engang at kunne præsentere Jul På Bryggen. Denne gang i udbygget form med flere aktiviteter, bedre markedsføring og forhåbentlig også endnu flere deltagere end sidste år.

Når vi forretningsdrivende går sammen, kan vi tilbyde en bred vifte af udbud – alt det, vores kunder efterspørger, hvad end det er børnetøj, massage, kunst eller oplevelser. Sammen gør vi Bryggen til det oplagte at handle julegaver!

Igen i år har vi søgt – og fået midler fra AVLU til ekstra markedsføring og underholdning på dagen. For at få tilskud, skal der være en deltagerbetaling også, men vi har som sidste år skruet prisen så langt ned, som overhovedet muligt. Derfor er egenbetaling pr. butik kun 500 kr.! Disse penge går til primært til underholdning og til markedsføring af arrangementet, som bl.a. omfatter et særskilt indstik om Jul På Bryggen i Bryggebladet samt bannere, plakater og annoncering i andre medier.