Bryggens fødselsdag 2014

f14xLørdag d. 6. september 2014 kl. 10-16.

Gadefest i Gunløgsgade, Islands Brygge. Alle er velkomne. 

SE PROGRAM FOR HELE DAGEN

Så er det ved at være tid. Bryggen fylder i år 109 somre, det skal fejres med en fantastisk byfest.

Bag initiativet står Islands Brygges (IB) Handelsstandsforening, IB Lokalråd, kulturhuset og IB lokalhistorisk forening.

Fødselsdagsfesten finder sted i Gunløgsgade, som i den anledning er lukket af for trafik og gjort festklar med masser af boder. Både forretninger, foreninger og lokale kunstnere bidrager med gode tilbud, lækker mad og drikke og et væld af aktiviteter.

Initiativtagerne har et fælles ønske om at gøre Bryggen til en levende og spændende bydel, hvorfor der er lagt kræfter i at arrangere en festlig dag.

Bag arrangementet finder vi AVLU, K-I-B, Genbryggen, HK og IB handelsstandsforening, som alle har doneret penge til afholdelsen.

Programmet byder bl.a på: 

Børneloppemarked, snobrød, spejderlejr, hoppeborg, hestevogskørsel, byvandring, cirkus, musik, bevægelse og velvære. Salgsboder, kunst og selvfølgelig udskænkning og lækkerier fra lokale cafeer.
Dagen slutter festlig med koncert i kulturhuset, hvor Juicy Blues underholder kl. 21. Entre 20,-

Søndag er det muligt at deltage i en dejlig sejltur med lokalhistorisk forening i samarbejde med by og havn. Billetter uddeles efter først til mølle i kulturhuset fra kl. 13. Turen starter kl. 14, og varer ca. 2 timer

Billederne fra sidste år er taget af fotograf Michael Bonnewie
http://www.gamle-dage.dk/blog/2013/09/08/islands-brygges-108-aars-foedselsdag

This slideshow requires JavaScript.