Jul på Bryggen 2014

6. & 7. december 2014

Lørdag d. 6. december

j14Hele dagen: Skattejagt rundt på Bryggen, Julemand i gader og stræder, spejderne rundt med pebernødder og deres skrabekalender (Print dit skattekort her)
10 – 16: Bryggens butikker og klinikker holder åbent med gode juletilbud
10 – 14: Juleklip på Biblioteket til oppyntning – hent din klip igen d. 23. december (også i ubemandet åbningstid for alle, der er oprettet)
10 – 16: Den bemandede legeplads holder åbent for store og små. Højtlæsning kl 14.30.
11 – 11.45: Juleeventyr på Islands Brygges Bibliotek for 4 – 8-årige
11 – 16: Sweet Dames synger julen ind i gader og stræder OG i butikker
Hele klokkeslet: kl. 12, 13, 14 & 15 kører Hestedroschen fra den bemandede legeplads til Nokkens Julemarked og tilbage igen.

Søndag d. 7. december

Hele dagen: Skattejagt på Bryggen
10 – 16: Bryggens butikker og klinikker holder åbent med gode juletilbud
10 – 16: Åbent på den bemandede legeplads
11 – 16: Udendørs julemarked ved Kulturhuset Islands Brygge
12 – 17: Julehygge m æbleskiver, højtlæsning og hestevognskørsel ved Københavns Hestedroche i Snorregade/Kigkurren
13.00: Julehop i havnen med Saunagus ved Vinterbad Bryggen (Havnebadet)
13 – 15: Juletræsfest i Kulturhuset Islands Brygge
16.00: Advents-Julekoncert i Hans Tausens Kirke med Orlando di Lasso, Mogens Pedersøn og Praetorius Christian IV Vokalensemble

Velkommen til Jul På Bryggen –   Der er altid nye kroge eller listige steder at udforske!

Jul På Bryggen er blevet en tilbagevendende og hyggelig tradition for beboere og gæster på Islands Brygge.

I weekenden lørdag den 6. december og søndag den 7. december fra 10-16 skyder bydelens mange forretningsdrivende, kulturinstitutioner og foreninger julen i gang.
Butikker, caféer, klinikker, atelierer m.fl. fyldes med gode tilbud, julebag, gløgg og underholdning. Bliv indhyllet i den gode julestemning og køb dine julegaver i ro og mag i specialbutikkerne eller nyd en kop kaffe og julebag på det stemningsfulde Bryggen.

Men, det er ikke kun forretningslivet, der juler! Handelsstandsforeningen har i samarbejde med kulturinstitutioner og foreninger på Bryggen lavet et stort og festligt program og vi er stolte af at bydelens borgere og gæster kan opleve følgende:

I løbet af weekenden vil det være muligt, at få en gratis tur i hestedroschen til Nokkens julemarked og retur lørdag eller små ture rundt på Bryggen søndag, hvor hestedroschen også byder på æbleskiver, julehygge og højtlæsning. Der vil være julesang i gaderne med Sweet Dames lørdag, Juleeventyr læst højt på biblioteket lørdag kl. 11, juleklip både lørdag og søndag ligeledes på biblioteket, Juletræsfest og julemarked på Islands Brygges Kulturhus fra kl. 13 søndag. Den bemandede legeplads holder åbent både lørdag og søndag med oplæsning af juleeventyr lørdag kl. 14.30. Vinterbad Bryggen inviterer til fælles Julehop og gus i havnebadet søndag kl. 13.

Du kan også deltage i Jul På Bryggens store skattejagt, hvor du kan gå på opdagelse rundt på Islands Brygge og måske vinde én af de i alt 24 præmier, som butikker fra Handelsstandsforeningen har udloddet. Få et skattekort i en af butikkerne eller i Bryggebladet! Der er altid nye kroge eller listige steder at udforske!

Hvis du er rigtig heldige kan det være du møder selveste Julemanden rundt i gaderne og spejdere, der sælger julekalendere – og slutteligt kan du lade juleroen sænke sig over dig til vokal koncert i Hans Tausens kirke søndag eftermiddag kl. 16.

Vi glæder os til at byde alle velkommen til Jul på Bryggen 2014.

Mange Julede hilsner fra Islands Brygges Handelsstandsforening

Fakta

Jul På Bryggen finder sted lørdag den 6. december og søndag den 7. december kl. 10-16 begge dage.

Jul På Bryggen er arrangeret af Islands Brygges Handelsstandsforening med støtte fra Amager vest lokalråd og GenBryggen.

AVLU (vestamagers lokaludvalg) støtter Jul På Bryggen økonomisk. Tak for det ☺

Er du forretningsdrivende på Bryggen, og vil du også gerne være med? Så skynd dig at skrive en mail til mail@islandsbrygge.net, og du vil få mere information med det samme!
Vil du vide mere, så klik ind på http://www.islandsbrygge.net eller skriv til mail@islandsbrygge.net