Bryggens fødselsdag 2015

Gadefest i Gunløgsgade, Islands Brygge. Med efterfølgende fællesspisning og musik i gaden.

Bryggen fylder i år 110 år, det vil blive fejret med en fantastisk byfest lørdag d. 5. september kl. 11. Bag initiativet står Islands Brygge (IB) Handelsstandsforening, IB Lokalråd, kulturhuset IB og IB lokalhistorisk forening.

Dagen igennem vil Gunløgsgade være lukket for trafik og i stedet være fyldt med boder og leg. Både forretninger, foreninger og lokale kunstnere bidrager med gode tilbud, lækker mad og et væld af aktiviteter.

Programmet byder bl.a på: Børneloppemarked, snobrød, spejderhygge, hestevognskørsel, byvandring, dans og bevægelse, musik, cirkus, catwalk, kunst, salgsboder, velvære, mad og drikke. Kort sagt vil der være underholdning til alle aldre hele dagen fra kl. 11-20 (boderne lukker kl 17)

Initiativtagerne har et fælles ønske om at gøre Bryggen til en levende og spændende bydel, hvorfor der er lagt kræfter i at arrangere en festlig dag.

Stor tak til AVLU, K-I-B, Genbryggen, HK, og Islands Brygge handelsstandsforening, Brugsen, Jespersen Tryk, Kilting og bager Sørensen,  som alle giver sponsorater til afholdelsen.

Dagen slutter med fællesspisning i gaden, hvor en af Bryggens meget populære spisesteder Il Buco rykker ud i gaden. Madkupon kan købes hos Il Buco/ Alimentari Njalsgade 19c frem til 29. august. Pris kr. 125,- med mulighed for tilkøb.

Læs mere om fællesspisningen på https://www.facebook.com/ events/498946870265037

Børneloppemarked kan man forudbestille stader på mail@islandsbrygge.net Først til mølle.

Læs mere om børneloppemarked på https://www.facebook.com/events/1055005407843129

For spørgsmål kontakt mail@islandsbrygge.net