Bryggens Fødselsdag 2016

f16xBryggen fylder 111 år – En festdag af de store, hvor ALLE er inviteret.

Lørdag d. 3. september spilles der op til fest i gaden, når vi fejrer Bryggens 111 års fødselsdag. Rundt om den bemandede legeplads i Gunløgsgade, samt et stykke af Leifsgade afspærres, og der spilles op til fest. Cirkus Panik åbner som de foregående år festen kl. 11 med supreme børneunderholdning, og kl 12 kan vi se frem til at Per Vers åbner musikscenen.

Hestevogn, spejderlejr, hip hop og tango. Motorik bane til de mindste. Byvandringer, vikleevent og forskellige workshops. Et sundhedshjørne med alt fra tæer til tænder, førstehjælp med demonstration i brug af hjertestarter og mulighed for en snak med bryggens diætist. Pondus kigger forbi og underholder ved Danske bank. Kssk Cup stacking på legepladsen, Skovsjov og meget meget mere – kort sagt underholdning til alle!

I det politiske hjørne vil det være muligt at fange en lokal politiker til en snak, og 2 gange i løbet af dagen vil de træde op i speakers corner og tale om aktuelle emner.

Frem til kl 16 vil der i gaden være boder med salg, inspiration og kreative tiltag. Et mix af foreninger, erhverv, sundhed og kunst – noget for enhver smag både til børn og voksne.

Musikscenen holdes åben til kl 18. Vi har inviteret solen og håber at se en masse feststemte gæster.

Læs mere på https://www.facebook.com/events/1554423604865935/

Se det endelige program i Brygge Bladet 1. september

f16bFoto af Michael Bonnevie: http://www.gamle-dage.dk/blog/2014/09/07/islands-brygges-109-aars-foedselsdag