Krop i Balance 2017

kib17– Ny messe med et bredt udsnit af sundhedsfolk fra Islands Brygge

Søndag d. 26. marts lyder startskuddet til en ny tradition på Islands Brygge.

Krop i Balance er den lokale handelsstandsforenings bud på en tværfagligt sundhedsmesse, hvor gæsterne udover fordelagtige tilbud, kan få en snak med fagpersoner, teste behandlinger eller få indblik i, hvad der gemmer sig bag koncepter så forskellige som Rosenmetoden, Fertilitetsbehandling, træning med fokus på føddernes trivsel, massagebehandlinger, zoneterapi, og Japansk lifting – for blot at nævne nogle. Med andre ord – en alsidig messe, der afspejler muligheder de færreste er klar over findes lokalt på Bryggen.

Krop i Balance foregår i Kulturhuset på Islands Brygge. Messen er åben for hele familien fra nær og fjern fra kl. 11-16 og entre er gratis – find mere info på de mange plakater og flyers der findes i de lokale butikker. Og på Facebook “Krop i Balance”

Oversigt over stande HER